maandag 11 maart 2013

FHM Buurmeisje 2013! Sexy enough?




A girl should be two things: classy and fabulous.’ - Coco Chanel



Zoals je in mijn eerdere blog(s) hebt kunnen lezen; ik was tijdens mijn puberteit niet moeders mooiste. Dat is nog vrij zacht uitgedrukt. Nu weet ik van mezelf dat ik er velen maler beter uit zie dan zo’n 12 à 13 jaar terug. Tuurlijk heb ik zo mijn onzekerheden, maar welke vrouw heeft dat nou niet? Vroeger wilde ik niet alleen actrice of zangeres worden, maar ook model. Helaas is daar niet veel van gekomen. Ik heb gewoonweg niet die Fashion model looks a la Kate Moss. And I am totally fine with it! Wat ik wel door de jaren heen heb gedaan zijn fotoshoots. Jezelf mooi opgemaakt met leuke kleding en goed kapsel terug zien op foto’s is hartstikke leuk! En ook met volle trots delen met je (directe) omgeving en complimenten ontvangen. Ik ga er niet omheen draaien; het geeft je ego een enorme boost!


'Sometimes people are beautiful. Not in looks. Not in what they say. Just in what they are.' - Markus Zusak


Vorige maand heb ik besloten om mee te doen aan FHM buurmeisje wedstrijd. FHM is een mannenblad waar o.a. sexy foto’s van dames in staan. Dat heb ik eigenlijk nog nooit gedaan. Een sexy fotoshoot. Bij het aanmelden heb ik foto’s opgegeven die voor mij sexy waren. Een kort zwart jurkje waarbij mijn lange, blote benen goed uitkomen. Dat is dan ook het enige wat bloot is in mijn foto’s. Ondertussen zie ik pikante foto’s van dames voorbij komen op de FHM website. Lingerie, bikini, alleen een string aan en de borsten zelf bedekt.. De één nog meer porno dan de ander, maar ook mooie, decent sexy foto’s. Dat laatste is wat ik ook wil! Met mijn vakantie Curacao in het vooruitzicht zag ik het al helemaal voor me. Op het parelwitte strand, met helderblauw zee waarbij je na tien meter nog steeds je voetjes in het water ziet, palmbomen en een prachtig blauwe lucht zonder een vuiltje aan de lucht. Nu alleen nog een fotograaf, want ja, om nou amateuristisch met mijn iPhone 4S of Casio camera zulke foto’s te maken... That's a no go.






Dankzij mijn goede vriend Alex die in Paradise itself woont ben ik in contact gekomen met één van de beste fotografen van het eiland. Ramsay Soemanta. Prachtig werk levert hij. Tijdens de lunch was er direct een klik, zaten op één lijn hoe we de shoot in gedachte hadden en wist daarom eigenlijk al meteen dat er een toffe shoot at the beach zou worden geschoten!


Mijn favoriete baaitjes zouden we gebruiken voor de shoot; Playa Kenepa (Knip groot) en Cas Abou. Maandagochtend, 05:30u richting Banda Bou. De reden dat we zo vroeg begonnen is vanwege het zonlicht. ’s Ochtends vroeg of laat in de middag wanneer de zon weer zakt is het licht het mooist voor een fotoshoot. Dan graag de vroege ochtend! Fris en fruitig richting de strandjes en als enige aanwezig zijn. Even het gevoel hebben dat je op een onbewoond eiland zit en alle zorgen om je heen vergeten. Genieten! Dat is aardig gelukt tijdens het shooten. Bij voorbaat zo min mogelijk make-up gebruikt en hier en daar toch nog even dat kleine buikje ingehouden. Jep, ook ik heb er één ;-).

Zoals je kan zien zijn onder andere deze foto's de resultaten. Hopelijk goed genoeg om in de top 50 te komen van de FHM Buurmeisjes wedstrijd! En zo niet, ben ik nog steeds heel blij met de foto's. De ervaring had ik absoluut niet willen missen. Het shooten ging top en was in één woord geweldig! Bovendien is het toch best leuk om zulk soort foto's van jezelf terug te zien als je eenmaal 80 jaar bent en in een oud, gerimpeld lichaampje het leven voortzet met de (klein)kinders...







Fotograaf: Ramsay Soemanta


Fotograaf: Ramsay Soemanta  (website: Soemantablog)
Visagie: X
Bikini: uwantisell (website: uwantisell)






Love X0,
Jade.


2 opmerkingen: